Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Aubergine Graffiti

Er is grote variatie in soorten aubergines, van wit en groen tot paars en bijna zwart. In Nederland eten we meestal de paarse variant, maar de graffiti aubergine is ook lekker. Het vruchtvlees is iets steviger dan de paarse.

De aubergine heeft een neutrale maar volle, sappige smaak. Aubergine combineert bijzonder goed met dominante smaakmakers als knoflook, basilicum, tijm of met paprika, ui, courgette en tomaat. Aubergine smaakt ook uitstekend bij vele kaassoorten.

250 gram = ca. 1 stuks

Ingrediënten:
Aubergine

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over Tuinbouwbedrijf de Koning (hoofdleverancier)Favoriete product: Wilde tomaten los

Frank de Koning heeft zijn bedrijf in 2000 omgeschakeld naar de biologische werkwijze.  Het eerste jaar teelde hij alleen biologische trostomaten en komkommers. Het tweede jaar kwamen daar paprika's bij. In het derde jaar is hij met wat andere groenten proef gaan draaien. Frank staat inmiddels bekend om het feit dat hij veelal bijzondere biologische kasgroenten teelt. Zo teelt hij onder meer de kleurrijke Wild Wonder tomaatjes. Deze bestaan uit tien verschillende rassen. Frank heeft drie kassen (totaal 8,5 ha) die zijn gelegen in Tinte en Rockanje, twee dorpjes in het zuid-westen van Nederland, vlakbij het Deltaplan.

EKO logo