Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Dopper Groen

Niet alleen de kleur van deze groene Dopper is duurzaam, ook de waterfles zèlf is groen. Want de Dopper is officieel cradle to cradle gecertificeerd. Dat houdt onder meer in dat er geen giftige stoffen als BPA (Bisfenol A) in de Dopper zitten, alle materialen recyclebaar zijn en dat de Dopper klimaatneutraal wordt geproduceerd.

Bovendien draag jij met de aankoop van deze fles direct bij aan de water- en sanitatieprojecten van goed doel Simavi in Nepal én de educatieve programma’s van de Dopper Academy. En dan hebben we het nog niet eens over de vele PETflesjes die jij bespaart door deze duurzame drinkfles te hervullen en -gebruiken. Go green!

Behalve een goede missie, ziet de Dopper er ook nog eens erg leuk uit en is het een handige fles om mee te nemen. En dat de Dopper een aparte beker heeft is helemaal geweldig!

Inhoud: 450 ml
Dit product kunnen we helaas op dit moment niet leveren!
Als het een seizoensproduct is, zie je hiernaast een overzicht van de seizoenen.
Neem gerust contact op wanneer je vragen hebt over dit product.


Ingrediënten:


Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75

Over DopperToen Merijn Everaarts in 2009 een documentaire zag over de plastic soep sloeg hij steil achterover. En eenmaal rechtop viel hem op hoeveel plastic wegwerp flesjes we eigenlijk gebruiken. Tijd voor actie in de vorm van Dopper! Dopper is een duurzame bpa-vrije fles van Dutch design.

Om te zorgen dat we in de toekomst ook echt in die wereld rondlopen, werkt Dopper continu aan drie missie pijlers: Bewustwording creëren over de impact van single-use plastic afval en mensen inspireren om zelf een verandering in gang te zetten, het aanbieden van een innovatieve productlijn van duurzame design flessen voor drinkwater en het vergroten van de toegang tot veilig drinkwater voor mensen over de hele wereld.

Bekijk de website >>

EKO logo