Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

De Halm speltmuesli extra rijk

De Speltmuesli extra rijk is zoals de naam al zegt extra rijk. De muesli bestaat uit 55% granen en soya (GMO vrij) en 45% vruchten, noten en zaden. De speltvlokken in deze muesli zijn afkomstig van het speltproject, Kollenberger Spelt, in Limburg.

Verpakt in biologisch afbreekbare maïsfolie.

Inhoud: 575 gram


Ingrediënten:
SPELTvlokken* 54%, SPELTflakes* (getoast) 18%, rozijnen*, abrikozen*, pompoenpitten*, banaan*, zonnepitten*, PECANNOTEN*, HAZELNOTEN*, kokosnoot olie*, rietsuiker*, rijstemeel*, honing*, * = Biologisch

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over Graanpletterij de HalmFavoriete product: De Halm crunchy tropisch fruit

Graanpletterij De Halm werd in 1977 opgericht met als doel biologische granen van hoofdzakelijk Nederlandse bodem te verwerken. De Halm kan dan ook met recht één van de grondleggers genoemd worden voor de productie van biologische granen, graanvlokken en muesli’s in Nederland. De producten worden bij de graanteler op milieuvriendelijke en gecontroleerd biologische wijze geteeld en vervolgens door de Halm gereinigd, gedroogd, geplet en verwerkt.  De Halm heeft ook een speciale glutenvrije productielijn, waar een aantal soorten vlokken zoals van maïs, gierst of rijst gegarandeerd glutenvrij gemaakt en verpakt worden. 

Bekijk de website >>

EKO logo