Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Gerookte kipfilet

LET OP: De prijs van dit product kan afwijken door gewicht verschillen.

Deze kip is biologisch gevoerd en heeft lekker buiten gescharreld. Veelzijdiger dan kipfilet kan een lekker stukje vlees niet zijn. In stukjes in een salade, in plakjes op brood, in een wrap, door de pasta, eigenlijk is deze gerookte kipfilet altijd lekker.

Bewaartip: Koel bewaren bij maximaal 4 graden Celsius in een gesloten verpakking.

Inhoud: 200 gram


Ingrediënten:
KIPPENvlees* 90%, water, zout, rietsuiker*, zuurteregelaar natriumcarbonaat, verdikkingsmiddel xanthaangom, voedingsvezels* (bevat GLUTEN), conserveermiddel natriumnitriet, natuurlijke rook, * = Biologisch,

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over Huis ter MeeFavoriete product: Kippenbout

Het kleinschalige, moderne bedrijf Huis ter Mee staat in Oostkapelle, waar de frisse zeewind waait. Zij produceert al vijftien jaar heerlijke, uitsluitend biologische vleesproducten met als specialiteit kip- en kalkoenproducten. Alle dieren van Huis ter Mee worden gehouden volgens de biologische richtlijnen. Zo worden de snavels van de kippen niet gekapt. Een snavel is voor een kip wat handen voor de mens zijn. Ook mogen de kippen vrij binnen en buiten lopen. Zo kan de kip zich als de boskip gedragen die ze van oorsprong is. Proef is een merknaam voor biologische versproducten van hoofdzakelijk Nederlandse producenten en telers. 

Bekijk de website >>

EKO logo