Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Lovechock creamy bar hazelnut matcha

Lovechock wordt met liefde gemaakt van de beste biologische rauwe cacao uit Ecuador. Omdat de cacaobonen ongebrand en koudgemalen zijn, zit Lovechock supervol flavonoïden en andere stofjes waar je heel gelukkig van wordt!

Deze romige Lovechock is op smaak gebracht met een hazelnootcrème, stukjes hazelnoten en matcha. Een reep met voor een verrassende vulling en veel happiness inside!

Lekker als tussendoortje of snack, of voor of na het sporten.

Inhoud: 40 gr

Ingrediënten:
CACAO massa*, gedroogde kokosnootbloesem nectar*, cacaoboter*, HAZELNOTEN* 17%, droge kersen*, matcha* 0.8%, zonnebloemlecithine, bourbon vanilla*, * = Biologisch

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over LovechockLovechock is geboren uit passie. Laura de Nooijer raakte op haar reis door Mexico en Brazilië geïnspireerd door de oorspronkelijke kracht van planten. Zij was al langer bezig met raw foods (onverhitte, plantaardige voeding) en de pure levenskracht daarvan. Tijdens de reis ontdekte zij de magische liefdeskracht van derauwe cacao, iets wat de Maya’s allang wisten en gebruikten. Terug in Nederland begon Laura met het maken van rauwe chocolate, en al snel kochten haar vrienden de eerste chocolaatjes. Behalve dat alle ingrediënten 100% biologisch zijn, groeit de zeldzame cacao die ze gebruiken, alleen in een polycultuur, omringd door vele andere gewassen. Dit bevordert de biodiversiteit. En het karton van de verpakking is gemaakt van duurzaam aangeplante bossen en de folie is volledig afbreekbaar.

Bekijk de website >>

EKO logo