Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

ProLaTerre tofu tomaat-basilicum

Behalve tomaat en basilicum geven ook de mediterrane kruiden deze tofu zijn lekkere smaak. Een goede vleesvervanger die in plakken gebakken naast bijna elk gerecht past. Ook lekker door rijst- of groentegerechten, dan eerst even in kleine stukjes bakken.

Inhoud: 250 gram

Ingrediënten:
Water, SOJABONEN* 38%, Stollingsmiddel: calciumsulfaat, Kruiden en specerijen 0,75% (tomaat*. basilicum*. marjolein*. rozemarijn*. tijm*. bonenkruid*. laurier*. ui*. knoflook*. paprika*),

* = Biologisch

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over ProlaterreIdeale producten voor een ideale wereld. Dat is waar ProLaTerre in gelooft. Daarom werd vijftig jaar geleden begonnen met de import van tofu naar Nederland. Later werd het zelf in Nederland geproduceerd. Elke dag wordt gezocht naar een lekkerder product voor een betere wereld. Met nieuwe technologieën, nieuwe smaken en nieuwe productvarianten. Soms een subtiele verfijning, soms een compleet nieuwe beleving. Lekkerder voor vanavond, beter voor morgen.

ProLaTerre wil een belangrijke bijdrage leveren aan een betere wereld en een gezonde toekomst. Het streven: meer plantaardige voeding voor iedereen met behoud van smaak. De proefkeuken draait op volle toeren om nieuwe, verrassende en smaakvolle producten te ontwikkelen met 100% biologische ingrediënten. .

Bekijk de website >>

EKO logo