Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

St. Hendrick salami varken

Salami is van oorsprong Italiaans en betekent gekruide worst. Salami is dankzij de kruiden, waaronder knoflook, lekker pittig van smaak. Lekker als broodbeleg, maar als worstvariant ook goed toe te voegen aan de warme maaltijd.

Inhoud: 90 gram


Ingrediënten:
VARKENSVLEES*, RUNDVLEES*, VARKENSVET*, Zout, Kruiden*, Specerijen* (o.a. SELDERIJ en KORIANDER), Dextrose*, Knoflook*, Conserveermiddel: natriumnitriet, Fermentatieculturen, * = Biologisch

Herkomst:EU
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over Deli HarmonyDe filosofie van Deli Harmony is dat er rechtsreeks bij de biologische boeren wordt ingekocht en dat er zeer economisch en zonder verlies verwerkt wordt. Daarbij ontvangen de boeren een groene prijs voor de biologische grondstoffen. Met deze eerlijke handel wordt de duurzame ontwikkeling binnen de biologische veehouderij bevordert.

Deli Harmony is daarmee de unieke schakel tussen de biologische boer en de consument. Met zorg en aandacht voor voedselveiligheid en smaak wordt met uitsluitend biologische hulpstoffen en biologische kruiden een ongeschonden biologisch product gemaakt.

Eigenaar Henk van Oers heeft vanaf 1981 als pionier en medeoprichter van “De Groene Weg” al zo’n 30 jaar ervaring in de verwerking van biologisch vlees.

Bekijk de website >>

EKO logo