Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Weerribben boeren skyr

Yoghurt van halfvolle biologische koemelk met een hoog eiwitgehalte en een vetgehalte van gemiddeld 1,5%. De yoghurt is mild, behoorlijk dik en romig van smaak. Het is gemaakt volgens IJslands recept.

Deze yoghurt kan gebruikt worden als vervanger van Griekse of Bulgaarse yoghurt.

Inhoud: 500 gram

Ingrediënten:
Gepasteuriseerde halfvolle koeMELK*, Magere MELK-poeder* en MELKeiwitten*, Yoghurtcultures (Streptococcus thermophilus. Bifidobacterium lactis. Lactobaccillus acidophilus. Lactobaccillus delbruekii supsp. Bulgaricus. Lactobaccillus delbruekii supsp. Lactis), * = Biologisch

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over Weerribben ZuivelFavoriete product: Weerribben boerenboter

De zuivelboerderij en het ambachtelijke zuivelfabriekje van de familie de Lange ligt aan de rand van het natuurgebied de Weerribben. Met een team enthousiaste zuivelmedewerkers wordt dagelijks een compleet assortiment ambachtelijke, biologische, boerenzuivelproducten gemaakt. Direct na het melken wordt de melk gepasteuriseerd, afgevuld en verpakt. Doordat op hetzelfde bedrijf gemolken en geproduceerd wordt, zijn de producten erg vers. Er is immers nauwelijks opslag nodig. Melk die de ene dag door de koe geproduceerd wordt, kan de volgende dag al op weg zijn naar de klant. Weerribben Zuivel BV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de melkvee/zuivelbranche.

Bekijk de website >>

EKO logo