Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Weerribben vanillekwark

Deze vanillekwark, met echte vanillestokjes, is gemaakt op de boerderij van Annie en Klaas de Lange in de Weerribben. In het plaatsje Nederland maken zij op ambachtelijke wijze met melk van hun eigen koeien deze lekkere kwark.

Inhoud: beker 500 ml

Ingrediënten:
Halfvolle KWARK*, Rietsuiker* 8%, MAISzetmeel, Citroensap uit concentraat*, Natuurlijk vanillearoma, Vanillestokjes*, * = Biologisch

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over Weerribben ZuivelFavoriete product: Weerribben boerenboter

De zuivelboerderij en het ambachtelijke zuivelfabriekje van de familie de Lange ligt aan de rand van het natuurgebied de Weerribben. Met een team enthousiaste zuivelmedewerkers wordt dagelijks een compleet assortiment ambachtelijke, biologische, boerenzuivelproducten gemaakt. Direct na het melken wordt de melk gepasteuriseerd, afgevuld en verpakt. Doordat op hetzelfde bedrijf gemolken en geproduceerd wordt, zijn de producten erg vers. Er is immers nauwelijks opslag nodig. Melk die de ene dag door de koe geproduceerd wordt, kan de volgende dag al op weg zijn naar de klant. Weerribben Zuivel BV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de melkvee/zuivelbranche.

Bekijk de website >>

EKO logo