Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

De Rit kokos rondjes

Deze kokos rondjes van De Rit worden op ambachtelijke wijze gemaakt; met échte roomboter, rietsuiker en 21% geraspte kokos voor een authentieke, volle smaak. Een heerlijk koekje bij de koffie of thee!

Inhoud: 150 gram

Ingrediënten:
TARWEbloem*, Rietsuiker*, Geraspte kokos* 21%, BOTER*, Kokosmeel* 5%, CREME FRAICHE*, EIgeelpoeder*, Magere melkpoeder*, Rijsmiddel: ammoniumcarbonaten, * = Biologisch

Herkomst:FR
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over De RitDe Rit is gestart met verantwoorde producten met pure ingrediënten en honing als basis. De naam De Rit verwijst dan ook naar een honingraat. De Rit is dit blijven doen. Onweerstaanbaar lekkere producten zijn nog altijd de basis waarbij ze geproduceerd worden met zorg voor mens, dier, natuur en milieu. De producten bevatten geen onnodige hulpstoffen, recepturen zijn zo eenvoudig mogelijk en er wordt zoveel mogelijk gewerkt met fairtrade ingrediënten zoals bij de chocolade. Met haar passie voor authentieke smaken en de keuze voor 100% biologische kwaliteit, kan De Rit zich sinds 1969 met recht “biologisch specialist” noemen. Er wordt nog altijd gewerkt volgens traditionele methodes en alle ingrediënten worden met de grootste zorg geselecteerd. Hierdoor kun je genieten van de beste en de puurste producten!

Bekijk de website >>

EKO logo