Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Knolselderij

De knolselderij is verwant aan de bleek- groen- en snijselderij en heeft een milde kruidige smaak. De knol is van buiten bruin, knoestig, met wortels en met op snijselderij lijkende grote, dikstelige, donkergroene bladeren. Deze bladeren kunnen als smaakmaker in soepen worden gebruikt. Van binnen is de knolselderij romig wit.

Deze groente leent zich voor heel wat meer dan onmisbaar ingrediënt te zijn van de Hollandse erwtensoep: vullen, bakken, frituren, raspen in de salade.

800 gram = 1 stuks
Dit product kunnen we helaas op dit moment niet leveren!
Als het een seizoensproduct is, zie je hiernaast een overzicht van de seizoenen.
Neem gerust contact op wanneer je vragen hebt over dit product.


Ingrediënten:
KnolSELDERIJ

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75

Over Simon en Titus Galema (hoofdleverancier)Favoriete product: Asperges AA wit

De Zuyderzee asperges komen van Simon Galema en zijn zoon Titus van de Titus Brandsma Hoeve in Marknesse. De naam ‘Zuyderzee asperges’ komt niet uit de lucht vallen. Het stukje grond, waar Simon en Titus hun asperges verbouwen, is voormalig buitendijks gebied. De grondsoort van het perceel is humusrijk blokzijlerzand, het fijnste zand ter wereld met de mineralen en voedingsstoffen, uitermate geschikt voor asperges. De asperges worden ongeveer 8 jaar achter elkaar op hetzelfde land geteeld. Voor de witte asperges wordt de grond waar de plant in staat opgehoogd. De asperges kunnen zo ondergronds groeien en worden gestoken wanneer ze nog geen licht hebben gezien. Zo behouden ze hun witte kleur. Simon en Titus steken in het seizoen elke ochtend de volgroeide asperges uit de grond. Het zand bij deze boerderij is het fijnste zand van de wereld en is met zijn mineralen en voedingsstoffen heel geschikt voor de aspergeteelt.    

Bekijk de website >>

EKO logo