Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Het Blauwe Huis Speculaaskruiden

Een specerijenmengsel van gemalen kaneel, foelie, nootmuskaat, kruidnagel, cardamom, anijs en koriander om pepernoten, taai-taai en kruidkoek hun typische smaak mee te geven.

In het Drentse Ruinerwold teelt Het Blauwe Huis al 35 jaar op biologische wijze aromatische kruiden. Met het zelf telen, drogen en verwerken van kruiden neemt Het Blauwe Huis een unieke positie in. Hun kruiden staan bekend om hun goede en intense smaak en geur. Ze werken er volgens de principes van de biologisch-dynamische landbouw.

Inhoud: 30 gram

Ingrediënten:
Kaneel*, Steranijs*, Nootmuskaat*, Kruidnagel*, KORIANDER*, Foelie*, Cardamom*, * = Biologisch

Herkomst:EU/Niet-EU
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over Het Blauwe HuisFavoriete product: Het Blauwe Huis Garam massala

In het Drentse Ruinerwold teelt, droogt en verwerkt Het Blauwe Huis al 35 jaar op biologische wijze aromatische kruiden. Op 4 hectare humusrijke zandgrond worden voornamelijk kruiden geteeld die geschikt zijn voor de Drentse grond en het Nederlandse klimaat. Kruiden die een andere bodem of klimaat nodig hebben worden gekocht van collega-kruidentelers uit binnen- en buitenland. Er zijn ook natuurgebieden van Staatsbosbeheer waar Het Blauwe Huis mag plukken. De kruiden worden onder andere verwerkt tot gedroogde thee- en keukenkruiden, kruidensauzen en kruidenzout.   

Bekijk de website >>

EKO logo