Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

TerraSana RAW moerbei bessen wit

Mulberries zijn lekker om zo te eten, onderweg of thuis. Ze hebben een zoete honingachtige smaak en kunnen daardoor perfect toegevoegd worden aan smoothies, desserts of ontbijtgranen.

Mulberries zijn fruit afkomstig van de Morus boom. Deze bessen zijn rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten en bevatten veel ijzer en vezels. In de traditionele Chinese geneeskunde worden ze gebruikt bij het versterken van het immuunsysteem.

Inhoud: 190 gram

Ingrediënten:
Witte moerbeien*,

* = Biologisch

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over TerraSanaTerraSana BV is distributeur, producent en merkenleverancier van biologische producten. Hun producten worden zorgvuldig geselecteerd op basis van biocertificering, duurzaamheid en ambachtelijke kwaliteit. TerraSana streeft in alles naar evenwicht. Tussen productie en consumptie, tussen duurzaamheid en comfort en, uiteindelijk, tussen mens en natuur.

TerraSana is niet alleen qua voeding verantwoord bezig, maar ook qua duurzame energie. Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt in onze organisatie.

Zo hebben wij sinds enige tijd veertig zonnenpanelen op ons dak geplaatst. Dit levert maar liefst 20% meer duurzame energie op. 

Bekijk de website >>

EKO logo