Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Drentse Aa milde Yogarde

Yogarde is zo vol en mild van smaak dat er eigenlijk niets aan toegevoegd hoeft te worden. Natuurlijk ook lekker met vers fruit of muesli. Met rechtsdraaiend melkzuur.

De yogarde wordt net als de yoghurts van de Drentse Aa hooggepasteuriseerd afgekoeld tot 40 graden, gemengd met 100% rechtsdraaiende melkzuurbacteriën, om daarna meteen afgevuld te worden in een fraaie pot. De potten worden gedurende 8 uur in een warme broedcel geplaatst, waar ze zachtzuur en dik doorrijpt in de pot.


Inhoud: 1 liter

Statiegeld: € 0,45

Ingrediënten:
MELK*, L. acidophilus, B. bifidus, Sc. Thermophilus. * = Biologisch

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over Drentse AaFavoriete product: Drentse AA karnemelk fles

De voormalige bakkerij in het centrum van Rolde is al 28 jaar de plek waar Eelco en Lidwien de Boer wonen en werken in hun kaas- en zuivelmakerij Karwij. Eelco begon ooit met het maken van kwark, boter en karnemelk. Het assortiment zuivel heeft hij in de loop van de tijd steeds opnieuw uitgebreid en kaas kwam erbij als bewaarproduct. Eelco en zijn medewerkers maken op moderne en toch ambachtelijke wijze de heerlijke “Drentse Aa” kaas en zuivel. Stroom en warm water worden door eigen zonnepanelen en een zonneboiler geleverd. 

 

Bekijk de website >>

EKO logo