Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Biorganica Nuova gegrilde paprika in olie

100% Veganistisch. Gemaakt van top kwaliteit ingrediënten. Ideaal als voorgerecht of als een dressing voor salades, pizza's, en pasta gerechten.

Inhoud: 190 gram

Ingrediënten:
Paprika* 56.10%, Zonnebloemolie* 33.60%, Extra virgin olijfolie* 8.50%, Zout, Knoflook*, Wijnazijn*, Peterselie*, Basilicum*, Chilli pepers*, * = Biologisch

Herkomst:IT
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over Biorganica NuovaBiorganica Nuova zijn authentieke biologische antipasti van hoge kwaliteit. Geteeld, geoogst en verwerkt door de familie Gaudiano. Al meer dan 20 jaar teelt deze familie gewassen op eigen velden om die te verwerken in haar gecertificeerde installaties. Van het oogsten tot en met het labelen van de eindproducten: de Gaudiano-broers doen alles zelf. Zo behouden ze eenheid, overzicht en controle. Met als resultaat: uitstekende kwaliteit. Voor de broers is bio geen modegril, maar een levensproject. Het is een andere visie op de wereld waar landbouw zich in dienst stelt van voeding.

 

Oogsten gebeurt uitsluitend met de hand. Zo beschadigen ze hun producten niet. Daarna verwerken ze hun oogst zo snel mogelijk, ten minste binnen de 24 uur. Bijna alles gebeurt met de hand. Zo kunnen ze al van bij de oogst een grondige kwaliteitscontrole uitvoeren en een selectie maken. 

 

Neem hun olijven. Ze hebben meer dan 35.000 olijfbomen van de ‘Bella di Cerignola’-variëteit. Dat zijn heerlijke, hoogkwalitatieve tafelolijven. Bij het oogsten van de olijven sorteren ze al. Ze scheiden de mooiste van de minder mooie. Olijven die een beetje beschadigd zijn of wat vlekjes hebben, verkopen ze niet in hun geheel. Die verwerken ze dan verder, bijvoorbeeld in tapenade. Hun tomaten worden gedroogd in de zon. Want de zon bewaart en versterkt hun authentieke smaak. Ze stallen de tomaten uit in grote bakken die ze op een hoogte plaatsen, op een terrein van 4 tot 5 hectare. Na het drogen wassen ze de tomaten en verwerken ze ze in hun installaties, net naast de velden. Daar worden ze ook verpakt. Geen industriële droogovens dus. De zon en verder niets. Als dat niet authentiek is.

 

Bekijk de website >>

EKO logo