Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Waldbrood gist

Dit gesneden waldbrood is gemaakt met een combinatie van tarwe- met speltvolkorenmeel waaraan zaden, pitten en vlokken zijn toegevoegd. Spelt is een oergraan en wordt beschouwd als de voorloper van de huidige tarwesoorten.

Gewicht: 800 gram
Rijsmiddel: Gist
Bakkerij: bakkerij Verbeek


Ingrediënten:
TARWEbloem*, water, TARWEvolkorenmeel*, SESAMzaad*, zonnebloempitten*, sesamzaad*, lijnzaad*, TARWE*, HAVERvlokken*, zout, blauwmaanzaad*, gist, TARWEmoutmeel*, rogge*, gerst*, enzym (TARWE). * = Biologisch. ** = Demeter.

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over Bakkerij VerbeekFavoriete product: Bourgondisch bruin zonnepit

De oorsprong van Bakkerij Verbeek ligt bij Bakkerij Bulthuis, een warme bakker in het dorp Brummen bij Zutphen. Begin jaren ‘70 startte Bakkerij Bulthuis met de productie van biologisch brood. In 1980 nam Dick Verbeek de bakkerij over en veranderde de naam. Tegenwoordig behoort Bakkerij Verbeek tot een van de grootste en modernste biologische bakkerijen in Europa. Het productieproces is natuurlijk gedeeltelijk geautomatiseerd, maar een aantal belangrijke handelingen gaan nog met de hand. Ondanks de schaalvergroting is Bakkerij Verbeek altijd haar basisprincipes trouw gebleven: zij werken 100% met biologische grondstoffen volgens de voorschriften van de EU-wetgeving voor biologische producten. 

Bekijk de website >>

EKO logo