Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Weerribben A2 Jersey volle melk

A2 melk is melk. De melk komt rechtstreeks uit de koe, en wordt niet anders verwerkt dan normale biologische melk. Het ziet eruit als melk, het smaakt naar melk en is volledig natuurlijk en voedzaam. Sterker nog, A2 melk is eigenlijk melk zoals melk bedoeld is en, net als reguliere koemelk, geschikt voor alle leeftijden. A2 melk is voor veel mensen beter te verdragen en geeft een comfortabel gevoel.

Het enige verschil is het type eiwit dat alleen door specifieke koeien gegeven wordt. Boeren selecteren de koeien die enkel en alleen het A2 beta-casein proteïne produceren.

Onze volle verse melk is afkomstig van De Weerribben en heeft een volle smaak.


Inhoud: 1 liter

Ingrediënten:
A2 volle koeMELK*, * = Biologisch

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over Weerribben ZuivelFavoriete product: Weerribben boerenboter

De zuivelboerderij en het ambachtelijke zuivelfabriekje van de familie de Lange ligt aan de rand van het natuurgebied de Weerribben. Met een team enthousiaste zuivelmedewerkers wordt dagelijks een compleet assortiment ambachtelijke, biologische, boerenzuivelproducten gemaakt. Direct na het melken wordt de melk gepasteuriseerd, afgevuld en verpakt. Doordat op hetzelfde bedrijf gemolken en geproduceerd wordt, zijn de producten erg vers. Er is immers nauwelijks opslag nodig. Melk die de ene dag door de koe geproduceerd wordt, kan de volgende dag al op weg zijn naar de klant. Weerribben Zuivel BV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de melkvee/zuivelbranche.

Bekijk de website >>

EKO logo