Login button
E-mailadres
Wachtwoord

Prijzen bij BeterBio.nl

Onze speerpunten:
- De lekkerste
- Kwaliteit en service
- Maximaal regionaal
- Gratis thuisbezorgd
- Duurzaam en 100% biologisch
Voor alle artikelen geldt dat de prijs die u ziet wanneer u het artikel in uw mandje doet, de prijs is die u betaalt. Dit is ongeacht prijswijzigingen die eventueel plaatsvinden tussen het moment van aankopen en moment van levering.

Gewichts-artikelen ()

Het kan zijn dat er "≈" bij het totaalbedrag staat. Dit gebeurt wanneer u een gewichts-artikel in uw winkelmandje heeft. Hoewel de prijs vast staat, het uiteindelijke gewicht wordt pas bepaald op het moment dat we uw artikel inpakken. Wanneer u twee kilo appels bestelt, zorgen wij ervoor dat u tenminste twee kilo appels van ons krijgt. Onze inpakkers doen hun uiterste best om het aangeven gewicht zo goed mogelijk te benaderen. De prijs wordt bepaald door het uiteindelijke gewicht vermenigvuldigd met de prijs die aan u getoond is bij aankoop.

Herhaalorders: dagprijzen

Wanneer u bij een product instelt dat u het elke week wilt ontvangen, dan gelden de prijzen en aanbiedingen op het moment van inpakken (daags voor de levering).

Gewichts-artikelen kunt u vaak ook per stuk bestellen

Is het u al opgevallen dat u bij ons ook 5 Elstar-appels kunt bestellen, terwijl de prijs per kilo is vastgesteld? Dit is een unieke functie in de website van BeterBio.nl. De prijs per stuk die wij tonen is op basis van het bij ons bekende gemiddelde gewicht van bijvoorbeeld 1 Elstar appel. Op deze manier kunt u nog beter uw week plannen!
De uiteindelijke prijs die u betaalt wanneer u gewichts-artikelen per stuk bestelt, wordt bepaald bij het inpakken door het uiteindelijke gewicht te vermenigvuldigen met de kiloprijs op moment van aankoop.

Gewichts-artikelen per stuk bestellen

EKO logo