Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Opia Cabernet-sauvignon 0%

De allereerste biologische alcoholvrije wijnen waar helemaal géén alcohol in zit! Voor elke wijn is fermentatie nodig, een natuurlijke proces waarbij alcohol vrij komt. Bij alcoholvrije wijnen wordt de alcohol er vervolgens weer uitgefilterd. Dit is niet alleen een duur proces, het laat ook een restpercentage alcohol over in de fles. Hierdoor bevatten (bijna) alle alcoholvrije biologische wijnen nog een heel klein tintje alcohol.

De Opia wijn is de allereerste biologisch alcoholvrije wijn, zonder restpercentage alcohol. Door het unieke proces tijdens de fermentatie van de druiven, krijg je wél de beleving van wijn, maar dan zonder alcohol. De wijn is omdat er helemaal géén alcohol in heeft gezeten, naast biologisch en vegan, ook Halal gecertificeerd. Doordat het dure proces van alcohol verwijderen niet nodig is, zijn deze wijnen niet alleen erg lekker én alcoholvrij, maar ook nog eens goed betaalbaar!

De wijnen zijn rond en soepel, licht fruitig en fris. Heerlijk als aperitief of tijdens een feestje en daarnaast ook nog eens laag in calorieën!

Inhoud: 750 ml

Ingrediënten:
Cabernet-sauvignon*, * = Biologisch

Herkomst:FR
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen
EKO logo