Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Triangles mais-peulvruchten

Met deze glutenvrije hartige snack maak je iedere dag een beetje mooier. Deze biologische triangles zijn gemaakt van een maïs en peulvruchten als (kikker)erwten, bonen en linzen. Ze zijn low-fat, want doordat ze met behulp van stoom geperst worden, bevatten ze maar liefst 50% minder vet dan gefrituurde chips. Een lekker knapperig, zeer verantwoord tussendoortje!

Inhoud: 80 gram

Ingrediënten:
Mais* 57%, peulvruchten* 30% (erwten*, bonen*, linzen*, kikkererwten*), maisolie*, erwteiwit*, zeezout, * = Biologisch

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over TerraSanaTerraSana BV is distributeur, producent en merkenleverancier van biologische producten. Hun producten worden zorgvuldig geselecteerd op basis van biocertificering, duurzaamheid en ambachtelijke kwaliteit. TerraSana streeft in alles naar evenwicht. Tussen productie en consumptie, tussen duurzaamheid en comfort en, uiteindelijk, tussen mens en natuur.

TerraSana is niet alleen qua voeding verantwoord bezig, maar ook qua duurzame energie. Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt in onze organisatie.

Zo hebben wij sinds enige tijd veertig zonnenpanelen op ons dak geplaatst. Dit levert maar liefst 20% meer duurzame energie op. 

Bekijk de website >>

EKO logo