Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Bio Snack choco orange

Knapperige bio-snack met sinaasappelsmaak en een bodem van chocolade. Rijk aan vezels en heerlijk gezoet met graan- en vruchtenstroop.

Verantwoord eten wordt steeds belangrijker en Bio Snack is precies wat er in uw koekjestrommel hoort. De koekjes zijn uitsluitend gemaakt van biologische ingrediënten zonder toevoeging van biet- of rietsuikers en worden geproduceerd volgens traditionele natuurvoedingsproducten. Dit zorgt ervoor dat Bio Snack een van de meest gezonde tussendoortjes is die je op ieder moment van de dag kunt nuttigen.


Inhoud: 45 gram

Ingrediënten:
TARWEbloem*, VolTARWEmeel*, Ongehard plantaardige oliïn en vetten* (palm)*, Chocoladefantasie* 16% (MAISstrooppoeder*. CACAOmassa*. cacaoboter*. SOJAlecithine*), Rijststroop*, Agavestroop*, Appelsiroop*, TARWEstroop*, Kokos*, MAISzetmeel*, Rijsmiddel (natrium- en ammoniumbicarbonaat), Aardappelzetmeel*, Natuurlijk sinaasappel aroma, Citroen*, Zeezout, * = Biologisch

Herkomst:BE
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over Eco BiscuitsTegenwoordig claimt iedereen het label ‘eco’. Maar bij Eco Biscuits is het een doelbewuste keuze om gezonde en lekkere producten te maken. De ‘back to the basics’-filosofie heeft ertoe geleid dat de ambachtelijk gemaakte koekjes van Eco Biscuits een echt natuurvoedingsproduct zijn. Eco Biscuits wil, net zoals de natuurvoedingsproducten, koekjes rijk aan granen en vezels produceren met biologische ingrediënten en zonder toevoegingen van biet- of rietsuiker.

De koekjes van Eco Biscuits worden enkel gezoet met stroop van granen en fruit, zoals agavestroop, rijststroop of maïsstroop. Deze zoetmiddelen bevatten naast de meervoudige natuurlijke suikers een aantal vitaminen en mineralen. Het gevolg is dat deze zoetmiddelen gezond en lekker zijn. Sinds eind 2013 biedt Eco Biscuits ook koekjes aan die gezoet zijn met kokosbloesemsuiker. Deze suiker heeft een lage glycemische index en zit boordevol antioxidanten. Tevens gebruikt Eco Biscuits uitsluitend plantaardige grondstoffen. Al wat van dieren afkomstig is wordt gemeden, met uitzondering van eieren wanneer dit strikt vereist is. Een echt vegan-product, dus!

Bekijk de website >>

EKO logo