Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Red de bijen


Basispakket

Inhoud week 16
gemiddeld gezin 3-4 dagen
kies je voordeel >
€ 15,95 /week
Het basispakket is een gevarieerd pakket met groente en fruit waar een ‘gemiddeld’ gezin ongeveer 3 à 4 dagen mee kan doen. Samen met onze telers maken we elk seizoen een teeltplan om tot een gezonde, wisselende en vaak verrassende samenstelling te komen. Een ideaal pakket naast al je losse boodschappen.

Alleengroentepakket

Inhoud week 16
gemiddeld gezin 3-4 dagen
kies je voordeel >
€ 16,95 /week
Het alleengroentepakket bestaat elke week uit 8 verschillende soorten groente. Samen met onze telers maken we elk seizoen een teeltplan om tot een gezonde, wisselende en vaak verrassende samenstelling te komen. Kortom, de beste groentebasis van het seizoen! Combineer het alleengroentepakket ook eens met ons vlees- of vegapakket. En vind daarbij op onze kookpagina passende recepten!

Fruitpluspakket

Inhoud week 16
groter gezin 3-4 dagen
kies je voordeel >
€ 20,95 /week
Het fruitpluspakket is hét pakket voor flinke fruiteters en gezinnen. Het bestaat elke week uit grote hoeveelheden verschillende soorten fruit van het seizoen. Er zitten vier verschillende fruitsoorten in en daarnaast alle groente van het basispakket. Een ideaal pakket naast al je losse boodschappen.

Grootgroentepakket

Inhoud week 16
groter gezin 3-4 dagen
kies je voordeel >
€ 20,95 /week
Het grootgroentepakket bestaat elke week uit grote hoeveelheden verschillende soorten groente. Samen met onze telers maken we elk seizoen een teeltplan om tot een gezonde, wisselende en vaak verrassende samenstelling te komen. Kortom, de beste groentebasis van het seizoen! Combineer het grootgroentepakket ook eens met ons vlees- of vegapakket. En vind daarbij op onze kookpagina passende recepten!

Grootfruitpakket

Inhoud week 16
groter gezin 3-4 dagen
kies je voordeel >
€ 24,50 /week
Het grootfruitpakket is hét pakket voor flinke fruiteters en gezinnen. Het bestaat elke week uit grote hoeveelheden verschillende soorten fruit van het seizoen. Een ideaal pakket naast een groentepakket of naast je losse boodschappen.

Dubbelpakket

Inhoud week 16
groter gezin 3-4 dagen
kies je voordeel >
€ 25,95 /week
Het dubbelpakket is er voor iedereen die graag veel groente en fruit eet. Het is ons grootste pakket en het is gevuld met twaalf verschillende groente- en fruitsoorten. Samen met onze telers maken we elk seizoen een teeltplan om tot een gezonde, wisselende en vaak verrassende samenstelling te komen. Een ideaal pakket naast al je losse boodschappen!

3 maanden proberentwee pakketten gratis
probeer >
voordeel: 13%

8 weken proberenéén pakket gratis
probeer >
voordeel:13%

4 weken proberenliever zelf winkelen?


wij zijn een webwinkel met ruim 2.000 producten!
gewoon je wekelijkse boodschappen doen,
en genieten van de gratis
thuisbezorging.

Saladepakket

Alle pakketten en maaltijdboxen hebben elke week een andere inhoud. Hiervoor gebruiken wij zoveel mogelijk regionale seizoensproducten en maken we speciale teeltafspraken met de telers.

De boxen van BeterBio.nl hebben wekelijks de meest gevarieerde inhoud!
Bekijk hoe wij dit doen >>
EKO logo