Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

ProLaTerre Zeeuwse zeewierballen

Zeewier is een bron van gezonde voedingsstoffen en een primaire bron van plantaardige eiwitten. Het zeewier voor deze heerlijke balletjes komt van een duurzame biologische zeewierboerderij in de Oosterschelde in Zeeland.

Bereiding: 3-5 minuten in een beetje olie bakken.

Inhoud: 150 gram

Ingrediënten:
Tofu* (water. SOJAbonen* 36%. calciumsulfaat), Gekookte rijst*, Groenten* (WORTEL*, ui*), Zonnebloemolie*,
Paneermeel* (TARWEbloem*. zout. gist), Havervlokken* (TARWE, ROGGE), Groentebouillon [gist. groenten (pastinaak*. mierikswortel*. WORTEL*). zout. kruiden (peterselie*. basilicum*). zonnebloemolie*], Boekweitmeel*, Aardappelvlokken* (SOJA), Zeewier 1.7%, Natuurlijk aroma, Water,

* = Biologisch

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over ProlaterreIdeale producten voor een ideale wereld. Dat is waar ProLaTerre in gelooft. Daarom werd vijftig jaar geleden begonnen met de import van tofu naar Nederland. Later werd het zelf in Nederland geproduceerd. Elke dag wordt gezocht naar een lekkerder product voor een betere wereld. Met nieuwe technologieën, nieuwe smaken en nieuwe productvarianten. Soms een subtiele verfijning, soms een compleet nieuwe beleving. Lekkerder voor vanavond, beter voor morgen.

ProLaTerre wil een belangrijke bijdrage leveren aan een betere wereld en een gezonde toekomst. Het streven: meer plantaardige voeding voor iedereen met behoud van smaak. De proefkeuken draait op volle toeren om nieuwe, verrassende en smaakvolle producten te ontwikkelen met 100% biologische ingrediënten. .

Bekijk de website >>

EKO logo