Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Petit & Jolie anti stretch mark oil

Petit&Jolie anti striae olie is speciaal bedoeld voor de gespannen huid. Het houdt de huid soepel en veerkrachtig en verkleint de kans op striae en zwangerschapsstriemen. De olie trekt snel in en bevat shizandra, wierook en rozemarijn extracten voor een extra stimulans van de huid. Gebruik de olie 2 tot 3 maal daags, vanaf het prille begin van de zwangerschap tot 3 maanden na de bevalling. Doe een klein beetje olie in de (warme) hand en masseer de olie met ronddraaiende beweging op benen, billen, buik en borsten.

Inhoud: 100 ml

Ingrediënten:
Helianthus annuus hybrid oil* (sunflower), Oleyl erucate, Prunus amygdalus dulcis oil* (almond), Coco-caprylate, Undecane, Tridecane, Tocopheryl acetate (vitamin E), Schizandra sphenanthera fruit extract, Boswellia serrata extract* (incense), Rosmarinus officinalis leaf extract* (rosemary), Vanilla planifolia fruit extract* (vanilla), Helianthus annuus seed oil (sunflower), Parfum**,

* = Organic
** = From natural essential oil

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over Petit & JoliePetit&Jolie is de natuurlijke verzorgingslijn voor baby's, kinderen en zwangere vrouwen. Voor alle producten worden alleen ingrediënten van een natuurlijke oorsprong gebruikt. Ze zijn gek op planten oliën en extracten. De werking van natuurlijke oliën en extracten is zo mooi. Ze zijn effectief voor de verzorging én vriendelijk voor mens en milieu. Hierdoor heb je géén onbeduidende synthetische ingrediënten nodig afkomstig van producten die zij liever niet op onze (baby) huid smeren.

 

Het speciale karakter van de Petit&Jolie baby producten lijn is de combinatie van de ingrediënten. Aan de ene kant zeer mild voor de babyhuid en aan de andere kant effectief in de reiniging en verzorging van de huid. Alle producten zijn BDIH gecertificeerd. Dit is een natuurcosmetica certificaat.

 

 

Voor alle verzorgingsproducten geldt:

 

 

 

 

 

Bekijk de website >>

EKO logo