Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Weerribben drinkyoghurt framboos

Heerlijk fris en fruitig van smaak! Met biologisch frambozensap. Bereid met magere drinkyoghurt, gezoet met biologische rietsuiker. Lekker voor jong en oud.

Inhoud: 1 liter

Ingrediënten:
Magere yoghurt van magere MELK*, vruchtenbereiding bestaande uit: agavesiroop*. frambozensap* 18%, vlierbessensap*, rode bietensap*, kleefMAISzetmeel*, framboosextract, verdikkingsmiddel: pectinen, kleurstof: rode bietensap*, * = Biologisch

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over Weerribben ZuivelFavoriete product: Weerribben boerenboter

De zuivelboerderij en het ambachtelijke zuivelfabriekje van de familie de Lange ligt aan de rand van het natuurgebied de Weerribben. Met een team enthousiaste zuivelmedewerkers wordt dagelijks een compleet assortiment ambachtelijke, biologische, boerenzuivelproducten gemaakt. Direct na het melken wordt de melk gepasteuriseerd, afgevuld en verpakt. Doordat op hetzelfde bedrijf gemolken en geproduceerd wordt, zijn de producten erg vers. Er is immers nauwelijks opslag nodig. Melk die de ene dag door de koe geproduceerd wordt, kan de volgende dag al op weg zijn naar de klant. Weerribben Zuivel BV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de melkvee/zuivelbranche.

Bekijk de website >>

EKO logo