Alles over de PVC vloer

Je bent uitgekeken op je oude vloer en wilt graag een nieuwe PVC vloer in Zwolle aanschaffen. Wat zijn de voordelen van een PVC vloer en wat moet je allemaal weten voordat je deze vloer aanschaft? In deze blog vertellen wij je alles over de PVC vloer!

Wat zijn de voordelen van een PVC vloer?

Je kunt qua stijl alle kanten op met PVC. Zo kan je gaan een legant leisteen, klassiek steen, betonlook, visgraat of moderne houten plakken. Alleen je bij de PVC vloer geen last van het geluid dat de houten vloeren wel maakt. De PVC vloer is ook erg goed beschermt tegen bacteriën. Het vuil kan namelijk niet tussen de barsten komen. De vloer is ook makkelijk schoon te houden.  

Duurzaamheid

Een PVC vloer kan wel tegen een stootje. Je PVC vloer zal niet zomaar afbreken wanneer deze wordt belast. De PVC vloer kan dus overal worden ingezet. Hij is geschikt voor bedrijfspanden, ziekenhuizen, winkelcentrums of gewoon een normale woning. Je bent amper tijd kwijt aan onderhoud aan je PVC vloer. In tegenstelling tot houten vloeren ben je hier dus nagenoeg geen tijd aan kwijt. De PVC vloer is zo makkelijk te onderhouden door de beschermende laag.

Kosten van een PVC vloer

Met de PVC vloer kan je dezelfde looks creëren als met houten vloeren. Alleen ben je er een stuk minder tijd aan kwijt. In vergelijking met houten vloeren kom je een toch aardig wat goedkoper uit. Heb je nog vragen over de PVC vloer? Neem dan contact op met de specialisten van Vloerenmarktgenemuiden.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *