Bol.com van online boekenwinkel tot miljoenen producten

Je kunt bij Bol.com miljoenen producten online kopen. De webwinkel werd in 1999 opgericht en is uitgegroeid tot één van de grootste spelers in Nederland en België. Kon je in de beginjaren bij de webshop terecht voor boeken, cd’s en videobanden, inmiddels vind je er vanalles en nog wat. Aan het begin van het nieuwe millenium werden elektronica-artikelen, telefoons en spellen aan het assortiment toegevoegd. Later volgden ook producten voor huis-, tuin- en huisdier. Inmiddels kun je producten uit meer dan 20 verschillende categorieën kopen. Ook worden producten van duizenden externe ondernemers en tweedehands artikelen via Bol.com verkocht. En jazeker: ook bij Bol.com kun je profiteren van aanbiedingen rondom Black Friday!

 

Lange Black Friday

De vorige Black Friday edities bij Bol.com duurden maar liefst een week. De aanbiedingen begonnen een week voor de echte datum en liepen door tot de maandag na de bewuste vrijdag. Die maandag staat ook bekend als Cyber Monday. Oftewel, een dag die speciaal is bedoeld voor online aankopen. Nou, dan kun je wel bij Bol.com terecht – het paradijs voor de online shopper!

 

Profiteer van kortingen op Sint- en Kerst cadeau’s

Black Friday is ieder jaar op ongeveer dezelfde datum: de vierde vrijdag van november. Dit zit zo: Black Friday is een van oorsprong Amerikaanse traditie. De vierde donderdag van november is Thanksgiving Day. De vrijdag erna zijn veel Amerikanen vrij en gebruiken die dag om te shoppen: Black Friday dus. Dat komt ook hier in de lage landen goed uit. In 2021 valt de zwarte vrijdag op 26 november. Dat is mooi tien dagen voor Sinterklaas en een maand voor Kerstmis. Je kunt bij Bol.com dan ook prima profiteren van kortingen op al jouw Sinterklaas en Kerst cadeau’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *