De leukste cadeaus voor de leukste gelegenheden

Sommige gelegenheden vragen om iets extra’s, een presentje bijvoorbeeld. Maar wat is nu leuk om te geven en maakt de gelegenheid nog wat uit voor het cadeau? Jazeker wel. Natuurlijk zijn er een heleboel cadeaus die het altijd goed doen, en die zullen hier ook zeker voor bij komen maar sommigen zijn gewoon specialer voor een speciale situatie. Ik vertel je er meer over. Lees je mee?

Een nieuwe baan!

Wisselen van werk, of (weer) beginnen met werken, is altijd spannend. Het voelt toch een beetje als de eerste dag op een nieuwe school voor de meeste mensen. Daarnaast luidt het ook een nieuw hoofdstuk in iemands leven in. Misschien is deze persoon net klaar met studeren of gaat hij/zij eindelijk beginnen aan de droombaan die ze voor ogen hadden. Het is dan extra leuk om iets te geven wat hen helpt bij deze spannende tijd. denk aan een cadeau dat te maken heeft met hun werk zoals een gepersonaliseerde agenda’s met foto’s van jullie samen of als je voor iets kleins gaat, doet een kaart met een tekst die een hart onder de riem steekt het ook altijd goed.

Eigen huis en tuin

En net zoals een nieuwe baan een nieuw hoofdstuk inleidt, doet een nieuw huis dat ook. Vaak gaat het zelfs gepaard met een nieuwe baan. Het lijkt een beetje voor de hand liggend maar de leukste cadeaus om te krijgen wanneer je verhuist, zijn toch wel cadeaus voor ín huis. Van een mooi kunstwerk tot een grappige peper en zout set. Alles wordt gewaardeerd. Het één zal voor altijd een prachtig plekje in het zicht hebben en het andere gebaar wordt gekoesterd en veelal gebruikt. Persoonlijk houd ik juist van de cadeaus als de peper en zout set. Volwassener wordt het denk ik niet maar het is toch fijn om die zelf niet meer te hoeven kopen. Daarnaast moet je je bedenken dat andere items wat betreft meubilair en kunst vaak heel persoonlijk zijn en iedereen daar een andere smaak in heeft.

Het ooievaarsbezoek

Wanneer men gezegend wordt met een zwangerschap wil je dat eigenlijk de volle negen maanden vieren. Het is immers zo’n bijzondere situatie dat iedere dag een wonder lijkt. Je kan men feliciteren met gefeliciteerd chocolade. Zorg dat je goede kwaliteit chocolade hebt, en geloof me dat wordt wel gewaardeerd tijdens een zwangerschap. Omdat het vaak in het begin te vroeg is voor babyspulletjes weet je zeker dat je met chocolade altijd goed zit. Wil je in deze tijd niet te veel de deur uit, dan kan je ook chocolade versturen.