De sensatie van iedere ouder: de wasbare luier

Lees hier over de wasbare luiers en bekijk deze bij Kidzstore. Op de site zie je de luiers plus alle toebehoren zoals inlegvellen. Juist inlegvellen is die verbetering op het oude, heel vroeger moesten luiers eerst uitgespoeld worden voordat het in de was kon, en moest het apart gewassen worden. Nu is dat niet meer nodig, de inlegvellen laten de urine door maar niet de ontlasting, de luier kan met andere was mee gewassen worden. Enkel je moet geen wasverzachter gebruiken, want daar kan het babyhuidje niet tegen. De wasbare luier heeft veel voordelen, lees verder over de voordelen en de opzet van Kidzstore.

Kidzstore, alles voor de milieubewuste ouder

De wasbare luier maakt de afvalberg kleiner. Op onafhankelijke sites staan de voordelen van wasbaar, en één zo’n site is van de consumentenbond. Het blijkt dat het kind gemiddeld genomen eerder zindelijk is, en het is fors voordeliger dan wegwerpluiers. Op een andere site is het advies te lezen om de wasbare luiers maat voor maat te kopen, want anders is het zo’n investering. Aan het einde van de rit is wasbaar goedkoper dan wegwerp, en dit afgezien of dat er nog een broertje of zusje komt. Als dat het geval is loopt het voordeel enorm op omdat je al veel in huis hebt.

Bekijk de site van Kidzstore, want zij hebben meer

Kidzstore staat omschreven als de store voor de prijs- en milieubewuste ouder. Tevens heeft het de term stijlvol. Als je het assortiment bekijkt dan zie je dat het voor ouders is die de kleine toekomst willen geven op alle fronten. Het kind niet op laten groeien met een afvalberg, dus geen kliko’s vol met wegwerpluiers. Geen drinkflesjes waardoor het kindje plastics binnenkrijgt, en nuttig speelgoed. Juist dat speelgoed is op de site goed te bekijken. Bovenaan staat de navigatie, selecteer speelgoed, educatief. De service van Kidzstore staat als zeer goed omschreven, de reviews liegen er niet om. Bekijk de site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *