Een luxe bikini kopen

Ben je op zoek naar jouw nieuwe bikini? Bij Be®Nice Lingerie voor jou hebben we verschillende soorten en maten luxe bikini’s. We hebben bijvoorbeeld de halterbikini, de push up bikini, de bandeaubikini, maar ook de strapless en beugelbikini vind je in onze shop.

Elegante eugelbikini

De elegante beugelbikini geeft een goede ondersteuning door de beugels in de top. De beugel biedt ondersteuning om lichamelijke klachten te voorkomen. Ideaal voor vrouwen met een grotere cupmaat. 

Push up bikini

De mooie push up bikini geeft net een extra lift waardoor jij je zelfverzekerd en mooi voelt. In de cups zit extra vulling die je borsten naar boven duwen voor een vollere uitstraling. Er wordt wat meer volume gecreëerd door de schuimpaddings in de voering van de cup. 

Luxe bandeaubikini

Een luxe bandeaubikini heeft geen schouderbandjes waardoor de schouders bloot blijven. De bandeaubikini is erg in op het moment! Deze bikini kun je vaak vastmaken door een strik in je nek vast te knopen. Ideaal om te dragen onder je strapless strandjurkje omdat de bikini geen bandjes heeft. 

Stevige halterbikini

De fijne halterbikini bied veel stevigheid door de bandjes die je in je nek vastknoopt en niet over de schouders. De band in de nek is vaak verstelbaar. Doordat deze bikini geen schouderbandjes heeft, komen de rug en schouders mooi uit en krijg je geen witte strepen tijdens het zonnen. 

Strapless bikini

Ook perfect voor het zonnen is de strapless bikini. De luxe strapless bikini heeft geen bandjes. Vaak worden er wel schouderbandjes toegevoegd welke makkelijk te bevestigen zijn. De strapless bikini is speciaal ontworpen voor goede ondersteuning. De bikinitop blijft goed op zijn plek zitten door de stevige band en cups met beugels. 

Assortiment Be®Nice Lingerie voor jou

Heb je liever een luxe huispak of luxe lingerie? Kijk dan in de shop voor het veelzijdige en luxe assortiment van Be®Nice Lingerie voor jou. Wij van Be®Nice Lingerie voor jou blijven op zoek naar de meest luxe bikini’s voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *