Een origineel en sexy cadeau voor je partner? Ga voor de clone a willy

Het kan soms lastig zijn om elkaar nog te verrassen na veel verjaardagen samen. Zeker als je de spanning en passie een beetje terug in je relatie wil brengen dan is er meer voor nodig dan een bosje clone a willy 

bloemen of een doosje bonbons. Met heb je een origineel cadeau tot je beschikking waar je nooit op zou komen, én wat een absolute verrassing gaat zijn.

Wat is clone a willy?

Met clone a willy haal je een seksspeeltje in huis, maar dan eentje die je zelf maakt. Clone a willy is namelijk bedoeld om een exacte kopie van de penis te maken, maar dan van kunststof. Zo heeft je partner altijd een deel van jou bij hem of haar. Het kan leuk zijn voor wanneer je langere tijd uit elkaar bent, maar het is ook een leuke toevoeging voor wie het seksleven samen spannender wil maken. Je kunt immers ook samen met speeltjes aan de slag om de spanning terug in de relatie te krijgen.

Hoe het werkt

Nu denk je wellicht: dat klinkt heel eng, hoe gaat zoiets dan in z’n werk? Het namaken van de pennis is echter minder ingewikkeld dan je denkt. Je kunt het gemakkelijk zelf thuis doen met een speciale kit. Je hoeft dus niemand te zien en ook niet ergens naartoe om dit te laten doen. De clone a willy kit kun je thuis laten bezorgen. Deze zit in een discrete verpakking. Je ontvangt een kit met een gel, een koker of buis en uitleg over de set. De gel moet je allereerst goed mixen in de buis. Vervolgens laat je je penis in de buis glijden. Dit is dus de mal van je pennis. Bij de kit wordt tevens siliconen geleverd. Dat heb je voor de volgende stap nodig.

De penis maken

De siliconen moet je nu in de vorm van de pennis laten glijden. Dit moet hard worden zodat de kopie van de penis goed stevig is. Eruit halen is vervolgens eenvoudig. Houd je altijd aan de aangewezen tijd op de verpakking. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *