Elektrische tweepersoons auto’s voor kinderen

Heb je kinderen die helemaal gek zijn van auto’s en die bijna jarig zijn? Wil je de kleintjes echt een uniek cadeau geven waar je ze totaal mee verrast? Dan is een elektrische tweepersoonsauto voor kinderen de beste keus voor jou. In de webshop van Marcelina Shop heb je een ruime keuze aan verschillende soorten en modellen elektrische auto’s voor kinderen. Kijk snel in de webshop waar je jouw kind mee blij kan maken. 

Verschillende soorten en modellen

Een ‘elektrische auto kind 2 persoons’ is verkrijgbaar in verschillende modellen. Er zijn wel meer dan 20 modellen beschikbaar. Zo zit er voor elk kind wel een auto tussen die bij hem of haar past. Ieder kind is natuurlijk verschillend en uniek, daarom bieden wij ook deze brede keuze aan. Is je zoontje bijvoorbeeld een echt BMW-fanaat? Dan hebben wij speciaal voor jouw kind een BMW X6M XXL op voorraad. Houdt je dochter van de Fiat 500? Deze hebben wij voor jouw dochter verkrijgbaar en ook nog in de knalroze variant. 

De uitrusting van onze tweepersoons auto’s 

In de tweepersoons elektrische auto’s voor kinderen hebben wij een uitrusting waardoor je kleine een ervaring krijgt alsof hij of zij een echte auto in het bezit heeft. De auto is voorzien van een MP3 of USB aansluiting, waardoor de auto een eigen autoradio heeft. Verder kunnen de deuren van de auto zo open dat de kinderen daadwerkelijk in kunnen stappen. Verder geven de koplampen ook echt licht. Met de snelheid van 6 kilometer per uur is kunnen de kleinsten altijd genieten van de mooiste autoritjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *