Extra kilo’s eindelijk aanpakken

Ik heb het al heel mijn leven wat moeilijker met het houden van een gezond gewicht, maar de laatste jaren was het toch wel wat te erg geworden. Ik heb al verschillende diëten geprobeerd, maar niets bleek te werken voor mij. Ook sporten bleek niet te werken, aangezien ik dit niet kon volhouden. Daarom dacht ik nu aan een personal trainer. Hij of zij zou me dan kunnen motiveren om toch door te gaan, ook al was het moeilijk. Ik ging op zoek naar een goede personal trainer in Nijmegen en kwam terecht op deze website. Op deze website zag ik heel duidelijk de prijzen vermeld, welke niet supergoedkoop waren, maar mijn andere diëten kostten uiteindelijk nog meer, waardoor ik uiteindelijk toch de stap gezet heb om een afspraak te maken en het te proberen.

Personal trainer Nijmegen

Mijn ervaring met deze mensen

In het begin was dit uiteraard wel wat spannend, want hoe zouden ze reageren op mij? Zouden ze me uitlachen omdat ik zo lang gewacht heb hierop? Zou ik me wel op mijn gemak voelen bij deze persoon? Uiteindelijk bleek dit eigenlijk helemaal niet nodig te zijn. Deze persoon was zeer vriendelijk en stelde me meteen op mijn gemak. Ik heb eerst kort wat uitleg gekregen, maar uiteindelijk zijn we er ook snel ingevlogen. Het was soms zwaar en intensief, maar anderzijds was het wel fijn om dit met deze persoon te doen, aangezien ik wel het gevoel had dat het klikte tussen ons. Ondertussen ben ik al een goede maand verder en ben ik maar liefst 4 kg afgevallen. Dit is meer dan alle verschillende diëten die ik volgde. Kortom, wanneer je zelf op zoek bent naar een personal trainer in Nijmegen, dan raad ik je graag deze persoon aan. Voor mij werkte dit alvast zeer goed.

Personal trainer Nijmegen