Geen saaie seks meer

Iedereen die al een tijdje geniet van dezelfde partner zal wanneer men geen moeite doet om het spannend te houden in een wat minder spannend vaarwater belanden. Wil je voorkomen dat dit gebeurt? Probeer dan eens wat seksspeeltjes uit. Mocht je inmiddels wat ervaring op hebben gedaan met seksspeeltjes, dan kun je ook meerdere speeltjes met elkaar combineren. Denk bijvoorbeeld aan het clitorale / vaginale genot van de vibrator, terwijl een buttplug tegelijkertijd je anus en kringspier stimuleert. Dubbel genieten en een intens orgasme verzekerd! 

Kies de juiste dildo of vibrator voor het juiste gaatje

Let er trouwens op dat je bij het uitkiezen van bijvoorbeeld een dildo of vibrator, altijd de anale variant neemt voor anale seks. De vaginale variant ziet er vaak wat anders uit en is niet bedoeld voor anaal gebruik. En je wil waarschijnlijk niet in een ziekenhuisbed op de röntgenafdeling belanden met een ongewenst voorwerp in je achterste. Anderzijds zal de vaginale vibrator vele malen prettiger aanvoelen in het juiste gaatje. Voor meer informatie surf je naar de vibrator en dildo top 5 blog.

Standjes voor gevorderden

Juist wanneer je wat langer samen bent, ben je meestal ook goed op elkaar ingespeelt in bed. Wellicht hebben jullie al meerdere standjes uitgeprobeerd maar dit is een standje voor de absolute professional! Bij de Piledriver, zoals dit standje genoemd wordt, ligt de ontvangende partij op de rug en tilt de gever de onderrug en billen van de ontvanger op, terwijl hij hier gehurkt achter staat. Op deze manier steunt de ontvanger op zijn/haar hoofd met de billen omhoog gericht, zodat de gever al hurkend diep kan penetreren. Let op: dit vergt sterke bovenbeenspieren van de gever, die ook volledig het tempo en de diepte van penetreren bepaalt. Als jullie van harde, diepe penetratie houden en een beetje uitdaging, dan is dit standje wat voor jullie!  

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *