Mason garments

Als jij een nieuw paar sneakers wilt aanschaffen, dan kun je kiezen uit veel verschillende merken. Zo kun je kiezen voor dure merken, maar ook zijn er sneakers die goedkoper zijn maar vaak van een lage kwaliteit zijn. Mason Garments is echter een merk dat bekend staat vanwege zijn hoge kwaliteit en luxe dat de sneaker uitstraalt, maar is toch nog erg betaalbaar. Het merk heeft dan ook als slogan affordable luxury wat inhoud dat het mogelijk is om een paar high end sneakers aan te schaffen, dat toch nog steeds betaalbaar is. Voor veel andere sneakers in dit dure segment dien je erg grote bedragen te betalen, en daar onderscheid het mark Mason Garments zich zeker in.

Grote collectie

Een grote collectie aan mason garments sneakers vind je op de site van Hans Voortman. Zo zijn er het hele jaar door verschillende modellen beschikbaar en op het moment dat er een nieuwe collectie beschikbaar komt kun je deze ook aanschaffen via de site van Hans Voortman. Ook is er regelmatig een sale te vinden waarbij je een paar sneakers uit een oudere serie voor een mooie prijs kunt aanschaffen in de sale. De schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ook kun je dus kiezen uit diverse kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een paar witte sneakers met een zwarte top, of kies voor een paar sneakers met een witte onderkant en een rode top.

Meer informatie over de sneakers

Vaak krijgen we de vraag hoe de sneakers vallen. De sneakers van het merk Mason Garments vallen normaal uit en dus kun je gewoon je eigen maat bestellen. De sneakers zijn niet verkrijgbaar in halve maten, alleen in halve maten. Je kunt het volledige aanbod van mason garments sneakers eenvoudig filteren en sorteren op de site van Hans Voortman. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een paar mason garments in een specifieke maat? Dan kun je deze maat invullen en zie je het aanbod.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *