Kies je voor pvc vloeren of voor houten vloeren?

Bij het inrichten van je nieuwe huis heb je waarschijnlijk al ruim van te voren een soort droombeeld in je hoofd. Je weet precies hoe je je huis er uit wilt laten zien, welke sfeer het moet hebben en welke kleuren en materialen je wilt gaan gebruiken. Tot je het over de vloer gaat hebben. De vloer blijkt een van de moeilijkste onderdelen te zijn om een keuze in te maken. En dat is niet zo vreemd. De gemiddelde vloer kost toch heel wat geld en je zit er natuurlijk de eerste paar jaar (of langer) aan vast. Daarbij kan een vloer ook erg sfeerbepalend zijn. Dus: wat kies je? Wat past het best bij jou en bij je gezin?

Ga je voor pvc vloeren?

Met pvc vloeren heb je een echt goede vloer te pakken. Een vloer die tegen een stootje kan, die in veel gevallen op vloerverwarming gelegd kan worden, een vloer die gemakkelijk schoon te houden is. Pvc vloeren vergen praktisch geen onderhoud. Stofzuigen en af en toe een dweil erover is genoeg. Ideaal natuurlijk voor een druk gezin met kinderen, huisdieren en hobby's. Het leggen van de pvc vloeren kun je eventueel zelf, maar je kunt het natuurlijk ook uitbesteden. Je weet dan zeker dat er een spatstrakke vloer komt te liggen waar je jaren plezier van kunt hebben.

Of toch voor een houten vloer?

Ga je voor een heerlijk warme vloer met een prachtige uitstraling? Kijk dan eens bij houten vloeren Roelofarendsveen. Je kijkt je ogen uit. Met de houten vloeren van nu hoef je echt niet meer op zachte slofjes door je huis te lopen. De houten vloeren van nu zijn niet alleen schitterend om te zien, door de nieuwe technieken zijn de toplagen een stuk harder en is dus de kans op beschadigingen een stuk kleiner. Het blijft echter een natuurproduct waar je voldoende aandacht aan moet besteden om de vloer mooi te houden. Maar dat is de vloer zeker waard!

Maak een afspraak in de showroom

De coronamaatregelen zorgen ook voor een positief iets: je maakt minimaal 4 uur van te voren een afspraak voor in de showroom en kunt dan samen met een van de adviseurs rustig de tijd nemen om de perfecte vloer voor jouw huis uit te zoeken. Je wordt natuurlijk niet verplicht tot een aankoop, ook als je advies wilt inwinnen over de verschillende mogelijkheden van de verschillende vloeren ben je van harte welkom in Roelofarendsveen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *