Singles Day 2021: betere deals dan tijdens normale uitverkoop

Wil jij ook graag shoppen met korting? Ben je op zoek naar een bepaald artikel, dat je eigenlijk te duur vindt? Misschien vind je het wel tijdens Singles Day 2021. Op 11 november kun je bij veel verschillende winkels producten in de aanbieding vinden. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe koelkast of televisie, tijdens deze dag worden veel artikelen afgeprijsd aangeboden. Je vindt zo nog betere deals dan tijdens een normale uitverkoopperiode.

 

Spannende koopjesjacht

Omdat het om slechts één dag gaat, zal het nog spannend zijn of je de beste koopjes kunt scoren. De meeste winkels laten namelijk pas op de dag zelf weten voor welke artikelen aanbiedingen gelden en wat de kortingen zijn. Daarbij geldt vaak dat de aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Je zult er dus op tijd bij moeten zijn omdat de beste deals het eerste uitverkocht zullen zijn. Het is daarom slim om je van te voren alvast te oriënteren. Als je weet in welke webshops ze het product verkopen, waarop jij je zinnen hebt gezet, kun je gerichter op koopjesjacht. Vergelijk de prijzen bij de verschillende aanbieders en maak gebruik van de beste aanbieding!

 

Wie doet er mee?

Je bent vast benieuwd naar wie er in 2021 deelnemen aan Singles Day. In de vorige edities deden de grote ketens zoals Hunkemöller, H&M en MediaMarkt mee. Ook e-commerce specialisten Bol.com en Wehkamp waren van de partij. De kans is groot dat ook dit jaar deze winkels weer vele kortingsacties zullen hebben. En aangezien een groeiende trend zichtbaar is van dit shopping-event, is het waarschijnlijk dat er nog meer winkels zullen deelnemen. Ook is het erg waarschijnlijk dat de prijzen dit jaar weer scherper zullen zijn, omdat de verschillende aanbieders tegen elkaar zullen opbieden om als goedkoopste uit de bus te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *