Vloeistof voor je e sigaret

Je maakt het gebruik van een elektronische sigaret persoonlijk door de vloeistof te gebruiken die jij lekker vindt. Tegenwoordig zijn de vloeistoffen in honderden verschillende smaken te verkrijgen, maar ook e liquid met of zonder nicotine. Van fruit smaken, tabak smaken of misschien vind je een frisse munt smaak wel lekker tijdens het dampen. Zachte romige smaken zijn ook verkrijgbaar in het assortiment, aan jou de keus waar je voor gaat en van geniet.

Maak je eigen vloeistof

Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet de goede e liquid vindt, of je wilt je eigen smaak maken. In de webshop van eliquidmania vind je alle artikelen en producten die je nodig hebt om helemaal je eigen smaken te maken. Je hebt namelijk een aantal dingen nodig om je eigen smaak te kunnen maken, zoals een basisvloeistof en een smaakstof naar wens. Wil je een vloeistof met nicotine dan heb je ook nicotine boosters nodig, maar zonder kun je ook een prima vloeistof maken om te gebruiken.

E liquid

Verschillende ingrediƫnten

Een e liquid bestaat uit verschillende ingrediƫnten, de hoofdbestanddelen zijn PG en VG. Maar ook smaakstoffen mogen niet ontbreken aan de vloeistof, deze bepalen uiteindelijk de beleving van het dampen. De verhouding van PG en VG zal bepalen hoeveel damp er vrij zal komen tijdens het roken van de e sigaret. Een hoger PG gehalte zorgt ervoor dat je meer smaak in de keel krijgt, PG heeft een hogere smaakoverdracht dan VG. Omdat VG wat stroperiger en dikker is, kun je dit niet gebruiken bij iedere elektronische sigaret.