Warm de winter door

Het koude weer is hier. Af en toe komt de zon nog even kijken en dan is het heerlijk buiten maar we zullen de jassen nu toch echt aan moeten doen. Helemaal niet erg natuurlijk, voor alles is een tijd. En met de wintertijd komt ook een heleboel leuks en gezelligs. Denk bijvoorbeeld aan de feestdagen en tijd met familie voor de haard. In deze blog vertel ik je hoe jij warm de winter door kan komen. Lees je mee?

Goede kledij

Goede kleding is enorm belangrijk. Niet alleen houdt het je warm, het zorgt er ook voor dat je er goed uitziet tijdens de koude wintermaanden. Truien en sweaters mogen niet in je kledingkast ontbreken. Kies voor kleuren die bij de tijd passen. Wellicht heb je nog een rode trui voor de feestdagen. Kijk verder naar jassen die het water en de wind buiten houden. Dat kunnen behoorlijke investeringen zijn maar die zijn het zeker waard in dit seizoen.

Warme voeten

En over water en winddicht gesproken, die kwaliteiten moet je schoeisel ook bezitten. Gelukkig ben je niet altijd buiten. Ook voor binnen zijn er schoenen, de pantoffels van Bermuda! Zo houd je toch lekkere warme voeten. Niet iedereen heeft de luxe van vloerverwarming en tegels kunnen flink koud worden in de winter. Met heren pantoffels maak je jouw outfit ook binnen compleet. Het is namelijk een functioneel accessoire. Lekker warm en het ziet er goed uit.

Winterklaar huis

Niet alleen jij maar ook je huis moet klaar zijn voor de winter. Zorg dat je dit regelt voor het weer echt koud wordt. Nu is de perfecte tijd. Het weer is nog niet echt koud en dus heb je nog geen last van eventuele lekkages. Door ze nu aan te pakken, voorkom je woon frustraties later. Daarnaast zorg je er op deze manier ook voor dat je bepaalde klussen niet eindeloos uitstelt.

Extra’s

Verwen jezelf deze winter met extra warmte. Als mens worden we snel sacherijnig van kou. Door warmte voelen we ons geborgen en op ons gemak. In de winter krijgen we niet zoveel warmte van de zon en moeten we het dus wat meer zelf creëren en opzoeken. Koop een vroeg kerstcadeau voor jezelf en verwen je voeten met zachte pantoffels. Maak het af met een fijne kamerjas en je kan de hele dag voor de kachel vertoeven in de juiste winteroutfit, wat zeg ik? Dat kan de hele winter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *