Wat is een natuurlijke zomerlook?

Een natuurlijke zomerlook; we hebben het de afgelopen jaren veel gezien bij modeshows. Als oogschaduw kleuren wordt gekozen voor aardetinten of er wordt gekozen voor één felle kleur. Uiteindelijk willen we het laten lijken alsof je bijna geen make up op hebt en net van het strand komt. Maar dan fashion! Hoe kun je zelf zo een natuurlijke zomerlook creëren en wat heb je hier allemaal voor nodig? Wij zoeken het voor je uit.

De belangrijkste features van je gezicht

Je ogen, wenkbrauwen en neus zijn de belangrijkste features van je gezicht. We hebben de afgelopen decennia ook een hoop veranderingen gezien in de wenkbrauwvormen. In de jaren 90 waren dunne wenkbrauwen in, wat we ons in deze tijd niet kunnen voorstellen. Nu zien we volle wenkbrauwen terug met een erg natuurlijke vorm. Je pincet gebruik je eigenlijk niet meer. Heb je van jezelf geen volle wenkbrauwen? Dan kun je eenvoudig wenkbrauwen verven. Je lichte haartjes worden gekleurd en hierdoor lijken je wenkbrauwen voller. Je kunt ze nog afwerken met een wenkbrauwpotlood om het zo natuurlijk mogelijk te houden.

Highlighter en cream producten

Nog wat belangrijke features is het gebruiken van een highlighter en cream producten. Met een highlighter kun je heel eenvoudig een sunkissed look creëren. Een beetje het zweten na een dag zonnen. Met een cream product kun je mooier en natuurlijker producten aanbrengen op je gezicht. Je kunt kiezen uit veel natuurlijke tinten en je kunt kleuren met elkaar mixen.

Waar plaats je welk product?

Er bestaan een hoop manieren om producten op je gezicht te plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan blush op je wangen. Je kunt het laag aanbrengen waardoor je gezicht voller lijkt, maar je kunt het ook op je jukbeenderen aanbrengen waardoor je je gezicht als het ware lift. Dit kun je met meerdere producten proberen om te kijken hoe je voor jouw gezichtsvorm de beste look creëert!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *